Rád bych se tam ukázal a pokud nebudou mít organizátoři nic proti, vzal bych si A1200 v desktopu a zapařil si něco svého. Plánujete ještě někdo přijít?
http://www.amigaportal.cz/8-aktualit...ever-and-a-day
Rád bych se tam ukázal a pokud nebudou mít organizátoři nic proti, vzal bych si A1200 v desktopu a zapařil si něco svého. Plánujete ještě někdo přijít?
http://www.amigaportal.cz/8-aktualit...ever-and-a-day
To je právě ten zásadní nedostatek informací. Jestli mi to vyjde, tak bych se stavil, ale řeč tam byla jen o emulátorech, takže pokud mi to vyjde, stavím se jen tak nalehko.
Amiga 1200, BlizzII 1230/40, 32MB ram, OS3.9; SE Xperia X10, Android 2.3.3;
Toshiba AC100-10N, LXDE 12.04, Android 4.0.4; Powerbook G4/1.66, Debian, MOS 3.1 reg.
Jak tam vidím "NOTEBOOK S SEBOU", tak mě to nijak neláká, i kdybych to neměl 230 kiláků od baráku.
Psal jsem jim mejla, že nemám notebook, jestli "stačí" A1200, uvidím co odpoví, na nějaký emulátoroviny nejsem zvědavej ;o)
Co jsem pochopil, je to celkem uzavřená skupina lidí, co pravidelně pořádá takhle žánrově zaměřené retro akce. Něco podobného jako Amiga víkendy v Arcade herně. Takže z vlastní mašinou bych se tam nehnal.
Pegasos II (1GHz), 1536MB RAM, Radeon 9250 (128MB), USB 2.0, ZIP100 IDE, SB Live!, HP LaserJet 1100, AmigaOS 4.1
Amiga 1200, Blizzard 1230/50 (16MB RAM), HP LaserJet 1100, AmigaOS 3.9
Podle FB již alespoň jeden účastník amigu připravuje pro čtvrteční akci.
Amiga Sinclair Didaktik Sam_Coupé Enterprise SAM440ep μA1 PegasosII MacBook_Air Mac_Mini_MOS CPC Atari MSX C64 PC PSP PS3
Příjde mi to trochu jako Galaga párty? BTW: ghh, bude ještě někdy nějaká Galaga párty?
Amiga tam bude, náhodou jeden kolega v práci je členem klubu (poznal jsem ho na fotkách) a říká, že místa bude dost, Amigu si přinést mohu. Každopádně po akci poreferuju jaký to bylo.
Jestli budu stíhat, tak bych se tam asi taky na chvilku mrknul
Amiga 1200 Blizzard 1230/50 MkIV 32MB 4GB Ide-CF Wi-Fi Orinoco Silver ,Amiga 1200 40MB hdd 4MB fast ram
Stylový, citrónově žlutý toaletní papír - došel :-D
Nakonec jsme dorazili s Waynem a mojí Amigou v desktopu. Akce byla pěkná, spořádaná, osazenstvo vesměs vysokoškoláci a tedy o něco mladší než jsem já (což na akcích kam jezdím už nebývá zvykem). Amigu jsme se pokusili ukázat v tom nejlepší světle, ale na to byl příliž krátký čas. Moje Amiga nakonec sloužila jako herní mašina na projektoru čímž jsem vyřešil problém organizártorů s UAE.
Naoplátku jsem se dohodli na výpomoci na RESETkání, tak uvidíme, mohla by z toho být pěkná párty, taková napůl herní, napůl demoscenní, ve dvou separovaných místnostech, každá s paralelně běžícím programem/rozvrhem a vlastním projektorem. A bylo by fajn mít na akci i nějakou tu čerstvou krev ;o)
Zajímalo by mě, když se začínalo v 18:00 v kolik byl konec? Jelo se přes noc?
Pegasos II (1GHz), 1536MB RAM, Radeon 9250 (128MB), USB 2.0, ZIP100 IDE, SB Live!, HP LaserJet 1100, AmigaOS 4.1
Amiga 1200, Blizzard 1230/50 (16MB RAM), HP LaserJet 1100, AmigaOS 3.9
O půlnoci se bar zavíral, takže jsme končili těsně po. Ale na druhou stranu se nám prostory zalíbily, hlavně cenou, takže by byla chyba toho někdy v budoucnu nevyužít ;o)
Krátký report z akce: http://gggc-brno.blogspot.cz/2012/12...istem-kde.html
Fotky snad již brzy...