Oznámení

Sbalit
Aktuálně žádná oznámení.

MorphOS 2.0 je venku!

Sbalit
X
 
  • Filtr
  • Čas
  • Zobrazit
Vymazat vše
new posts

    #76
    Konfigurace Efiky je: picoPSU 60W napájený 2,5A 30W adaptérem, ATI Radeon 9200SE 128MB, 2.5" HDD WD Scorpio 120GB (5400rpm, 8MB)

    Ještě jsem všechno pořádně otestoval a tady je několik poznatků:

    - odpojování myši se projevuje cca každé 2 minuty takže hodně často a občas vypadne i klávesnice. Pomůže vytažení a opětovné zasunutí do USB portu.

    -odzkoušel jsem několik myší (logitech MX Revolution, optickou Trust, dokonce nějakou hodně starou USB logitech ještě s kuličkou)

    -k odpojování dochází jak při připojení do USB přímo v Efice, tak i v USB HUBu (nenapájený i napájený D-Link DUB-H4)

    -při odpojení nevypíše Poseidon žádny popup okno s hláškou (Snoopium taky nic nezaznamená)

    -tu Logitech MX Revolution jsem tak dlouho odpojoval a připojoval až mi to odpálilo bezdrátovej receiver, takže fakt radost a asi opravdu bude problém v napájení

    A poslední poznatek:
    s PS/2 -> USB convertorem už k odpojování při běné práci nedochází, jen pokud použiji myš i klávesnici najednou. Potom Poseidon vyhodí popup okno s hláškou že došlo k odpojení USB zařízení, ale to se hned zase automaticky připojí a jede se dál...
    Amiga 1200 ROM 3.1 (Magic Pack), Blizzard 1230/50 IV, 64MB RAM, IDE CF Sandisk 4GB, CD-ROM 52x, monitor M1438S
    (
    WinUAE na Core2Duo E6650@3,2Ghz, 4GB RAM, GeForce GTX 5600 Ti)

    Komentovat


      #77
      Grafárna, něco podobnýho mi dělala grafárna. Měl jsem Gigabyte 9200SE 64MB. Řešením byl přechod na Sapphire 9200SE ta jela bez problémů, ale dost hřála. Nakonec mám Asus 9250 128MB.
      A ještě jedna rada, nastartuj Efiku bez čehokoli v USB. Po připojení myši a klávesnice po startu MOSu by to zlobit nemělo, ale jen do restartu.
      A teď bacha, nevím jak je to s napájením, ale tohle dělá i vybitá baterka na efice - problémy s usb a vypínání a zapínání efiky
      Naposledy upravil Starej_Mraf; 25.01.2009, 13:52:22.

      Komentovat


        #78
        Já sem měl velky problémy s Radeonem 7000 (viz dříve v tomto tématu) s přechodem na Sapphire 9200SE se to hodně zlepšilo a že by nějak moc hřála se mi nezdá, tak snad bude OK.

        S tou baterkou je to dobrej tip, moc děkuji - zkusím ji vyměnit tim nic nezkazím, ale stejně je to chování zvláštní...
        Naposledy upravil Bloom; 25.01.2009, 14:47:48.
        Amiga 1200 ROM 3.1 (Magic Pack), Blizzard 1230/50 IV, 64MB RAM, IDE CF Sandisk 4GB, CD-ROM 52x, monitor M1438S
        (
        WinUAE na Core2Duo E6650@3,2Ghz, 4GB RAM, GeForce GTX 5600 Ti)

        Komentovat

        Zpracovávám...
        X