Oznámení

Sbalit
Aktuálně žádná oznámení.

Příprava Amiga HD ve WinUAE

Sbalit
X
 
  • Filtr
  • Čas
  • Zobrazit
Vymazat vše
new posts

    #46
    Dedy, máš sa čo učiť 😁, ale vďaka dobrým amigistom to budeš vedieť rýchlo. 😁👍
    Powerbook 17" G4 / 1.67GHz + Ati Mobility 9700 128bit + MorphOS 3.11 + MAC OS X 10.5.8+ LubuntuPPC 16.04
    Amiga 1240 / 25MHz + PPC603 / 210Mhz + AGA + 64MB_FastRam, AOS3.1, 8GB_CF, FastATA
    Amiga 600 + Furia EC020 + CF + 3COM PCMCIA Network Card

    Amiga_CD32 + Paravision_SX1

    DEAD Pegasos2 G4 / 1GHz + Ati_Radeon 9250 128bit + Soudblaster live 5.1 + MorphOS_3.1 Registered
    DEAD Amiga 1260 / 66MHz + PPC603+ / 233Mhz + BVision + 128 MB_FastRam, AOS3.1, AOS3.9, AOS4.0, FastATA

    registered on
    http://amigamap.com/amiga-slovak_republic.html

    Komentovat


      #47
      Tak šoupnutí do Amigy nebylo úspěšné, takže znovu do WUAE a po třech hodinách pokusů jsem byl nucen opět požádat DaMiho který velice ochotně
      pomohl. Až po spuštění starší verze WUAE se nám CF podařilo zprovoznit a Amča už vesele bootuje.Takže zítra budu tunit.
      Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.15, registrovaný,
      Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 20.04

      Komentovat


        #48
        Překvapilo mě, že se nám to napoprvé nepodařilo. Systém jsme připravovali ve WinUAE 4.4.0 a přestože jsme správně načetli geometrii disku, zavedli pfs3 a nastavili partitiony, tak jsme po resetu systému zjistili, že se hodnoty do rdb disku nezapsaly. Vůbec netuším proč. Nakonec mě ze zoufalství napadlo spustit starší verzi WinUAE (3.6.1) a tam se to podařilo bez problémů. Víte někdo, proč to na 4.4.0 nešlo?
        Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
        ---------------------------------------------
        Líbí se mi Retropolis

        Komentovat


          #49
          Autorem citovaného textu je DaMi Přejít na původní příspěvek
          Překvapilo mě, že se nám to napoprvé nepodařilo. Systém jsme připravovali ve WinUAE 4.4.0 a přestože jsme správně načetli geometrii disku, zavedli pfs3 a nastavili partitiony, tak jsme po resetu systému zjistili, že se hodnoty do rdb disku nezapsaly. Vůbec netuším proč. Nakonec mě ze zoufalství napadlo spustit starší verzi WinUAE (3.6.1) a tam se to podařilo bez problémů. Víte někdo, proč to na 4.4.0 nešlo?
          Asi to záleží na konkrétnej konfigurácii PC, lebo mne to napríklad ide v pohode.
          Powerbook 17" G4 / 1.67GHz + Ati Mobility 9700 128bit + MorphOS 3.11 + MAC OS X 10.5.8+ LubuntuPPC 16.04
          Amiga 1240 / 25MHz + PPC603 / 210Mhz + AGA + 64MB_FastRam, AOS3.1, 8GB_CF, FastATA
          Amiga 600 + Furia EC020 + CF + 3COM PCMCIA Network Card

          Amiga_CD32 + Paravision_SX1

          DEAD Pegasos2 G4 / 1GHz + Ati_Radeon 9250 128bit + Soudblaster live 5.1 + MorphOS_3.1 Registered
          DEAD Amiga 1260 / 66MHz + PPC603+ / 233Mhz + BVision + 128 MB_FastRam, AOS3.1, AOS3.9, AOS4.0, FastATA

          registered on
          http://amigamap.com/amiga-slovak_republic.html

          Komentovat


            #50
            Ten noťas je postarší DELL s w10 š2 bit. Jinak na něm není nic moc nainstalováno, ta moje polovička ho už téměř nepoužívá, jen tam tak leží a čeká. Tentokrát se dočkal .
            Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.15, registrovaný,
            Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 20.04

            Komentovat

            Zpracovávám...
            X