Oznámení

Sbalit
Aktuálně žádná oznámení.

Podvodník Jan Fiňka - spojitost se Svetlíkem

Sbalit
X
 
  • Filtr
  • Čas
  • Zobrazit
Vymazat vše
new posts

    #46
    Opatrnost je sice na miste, ale ja nevim, kolikrat se tady nekdo napalil pri koupi hw Amigu. Je tady par lidi, ale vsechny nas nachytal ten stejny clovek.

    Delat na poste blbce asi neni potreba, stejne tak kupni smlouva je sice fajn, ale moc veci to neresi. DaMi treba vsechno videl u sve A4000 v chodu na miste a po case se ukazalo, ze v poradku je jen malo veci.

    Je tady nekdo, koho napalil nekdo jinej nez Sveta nebo jeho jinak pojmenovany klon?

    Komentovat


      #47
      Ja jsem se napalil na aukru, kdyz jsem koupil za 1000,- grafickou kartu, ktera nefungovala. I clovek s pozitivnim hodnocenim neni zarukou solidniho jednani.
      I love Amiga

      Komentovat


        #48
        Vyresilo se to nejak? Vis kdo to byl?

        Komentovat


          #49
          No 14 dni jsem s nim komunikoval a porad mi tvrdil, ze je chyba u me. Prvni nekompatibilita desky, pak slaby zdroj atd. Byla to karta Gigabyte GF6600GT PCIex. Kdyz jsem mu tvrdil, ze na Gigabyte je 3 roky zaruka a ze ji muze vyreklamovat, tak na to nereagoval. Mel napsano, ze mu zbyla z PC a ze si koupil notebook. Jelikoz jsem se s nim nedomluvil, dostal zaporne hodnoceni. Tak jsem vyhodil 1000,-.
          I love Amiga

          Komentovat


            #50
            to jsem zvedavej co z neho vyleze...bud je to poradnej trouba nebo podvodnik jak swine...diky takovejm aby se clovek bal neco kupovat na aukru/inzerat...taky mi moc nesedi vsechno dohromady, ale tech nahod je trochu moc...a jak nekdo napsal nahore - neznam - nezajima me to, neni to dobre reseni...kazdemu se to muze stat, ze mu prijde uplne neco jineho, nez si objednal a ne kazdy zna tohle forum/tyhle stranky...pockame uvidime - osobne bych si od nej nic nekoupil, kazdopadne uz jen to co se stalo a neni toho malo, ho postavilo do role, do ktere se dostal...uvidime...
            Panda Libor

            Komentovat


              #51
              Autorem citovaného textu je solaris104 Přejít na původní příspěvek
              Byla to karta Gigabyte GF6600GT PCIex.
              Aha, ja myslel hw pro Amigu, tohle nejak nehodnotim.

              Komentovat

              Zpracovávám...
              X