Oznámení

Sbalit
Aktuálně žádná oznámení.

Záhada s pamětí u A500+

Sbalit
X
 
  • Filtr
  • Čas
  • Zobrazit
Vymazat vše
new posts

    #16
    To napajeni pameti na puvodni lze udelat i u A600, ale radeji si priplatim na pridavnou pametovku. Ale rozsireni o 0,5MB Chip RAM na boardech A500 jsem drive taky pro zname delal.
    I love Amiga

    Komentovat


      #17
      Autorem citovaného textu je EXA Přejít na původní příspěvek
      Moc Dííík Příteličku za Radu.Ani Jsem si za ta léta toho nevšimnul,bude to asi tím,že Jsem tuhle úpravu už dělal tzv. poslepu !!!
      Tak tahle odpoved me prekvapila .

      Komentovat


        #18
        Autorem citovaného textu je Doda Přejít na původní příspěvek
        Tak tahle odpoved me prekvapila .
        Doda: Fakt Sorry,Já Jsem vážně přehlédnul ten votazníček na konci věty !!! Asi kdyby mě na to neupozornil Prober,tak si toho vůbec nějak nevšimnu !!!
        Takže tak jak ses ptal,je to tak,u A-500+ se to dosadí a další 1MB se šoupne na Hrba,ale musí se přehodit několik Jumperů a dosadit jeden IO.Doporučuji vypájet ty původní čtyři RAMky a šoupnout tam do všech pozic precizní patice.No a co se týče těch RAMek,tak ty si pěkně spáruj někde jinde,než na MB,ale nejprve si každou sadu vodskooušej a pak to pájej dokupy,abys měl sichr,že není nějaká KO,pak se to špatně zjištuje.Někdo však může říct,že ty patice je zbytečnost a bude s toho tzv. vysoká nastavba. Nééé,sedí to fakt na fous,maximálně je klávesnice mirně opřená o hranu RAMek. Takže tímto Ti přeji příjemnou zábavu !!! A pokud bys potřeboval v tomto směru nějak popostrčit,ozvi se na Můj Email.

        Komentovat


          #19
          jak tak koukám, holt někdy je nutné dělat otazníčky nebo vykříčníčky pro jistotu hned 3
          A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

          Komentovat

          Zpracovávám...
          X