Oznámení

Sbalit
Aktuálně žádná oznámení.

Amiga CD32 + Joystick + Joypad + Mys + Klavesnice, hry...

Sbalit
X
 
  • Filtr
  • Čas
  • Zobrazit
Vymazat vše
new posts

    Prodám Amiga CD32 + Joystick + Joypad + Mys + Klavesnice, hry...

    Ahoj všem,

    Prodám Funkční Amiga CD32 konzoli + JoyStick + JoyPad + Myš + Klávesnice. Mám 3 hry na CD a spoustu her na disketách. Ke konzoli mám také rozšíření na diskety, ale bohužel z nějakého důvodu nefuguje, asi odešly kondenzátory (nejsem expert, netuším).

    Cena dohodou, nejsem žádný odhadce na Amigy, zkuste proto prosím nabídnou. Na aukčních portálech jsem se díval na nabídky 10-20 tisíc korun.

    Pokud by to hrálo nějakou roli, můžu nafotit také herní tituly z disket. Díky

    #2
    Tak hlavně tam vidim paravision, funguje?
    Ooou nly a mííííí gáááááááá, mejks it pááá si bžžžžžžžž ♫♫♫

    Komentovat


      #3
      Bohužel, píše device not found. Nedokážu říct, zda je to kvůli konzoli (nějaké kontakty), nebo Paravisionu jako takovému, třeba by na jiném zařízení chodil, ale nemám jak ověřit.

      Díval jsem se na ten kontakt a Paravision se zdá opticky více v pořádku než Amiga, je proto možné je funguje jak konzole tak Paravision, ale ne dohromady.
      Naposledy upravil didoodje; 29.10.2020, 18:55:39.

      Komentovat


        #4
        Jestli chceš, rád ti ten Paravision otestuji na své CD32
        Amiga 4000T (060, PPC, Mediator) | Amiga 1200T (Apollo 1240) | Amiga 1200T (Apollo 1260, Mediator) | Amiga 1200 (TF1260) a pár dalších A1200 ...

        Komentovat


          #5
          Ahoj, poprosím tento thread zavřít. Paravision SX-1 jsem včera úspěšně otestovat s TheMrKocour (Tomu velký dík za ochotu), včetně připojení hard-disku, spuštění her aj. vše funguje jak má.

          Amiga CD32 bude potřeboval opravit. Samostatně totiž funguje bez problému, avšak zřejmě skrze staré kondenzátory nyní neutáhne Paravision a konzoli dohromady. Rád bych tedy uzavřel tuto nabídku, Paravision a příslušenství nabídnu zde k prodeji zvlášť a Amigu někomu dám k výměně kondenzátorů. Díky, didoodje

          Komentovat

          Zpracovávám...
          X