Oznámení

Sbalit
Aktuálně žádná oznámení.

Nepřečtené příspěvky

Sbalit
X
 
  • Filtr
  • Čas
  • Zobrazit
Vymazat vše
new posts

    Nepřečtené příspěvky

    Já bych se chtěl zeptat na jednu věc: když jdu do Nepřečtených příspěvků, vidím tam několik témat, která nemám přečtená a všechna jsou napsána boldem. Když do některých z těch témat vlezu (tzn. přečtu je), a pak znovu kliknu na Nepřečtené příspěvky, jsou tam stále všechna ta samá témata, jen ta přečtená tam už nejsou tučně, ale obyčejně. Proč z nepřečtených nezmizí, jako na ostatních fórech? Resp. ona zmizí, ale až za nějakou dobu. Je to nějakým globálním nastavením, nebo si můžu nějaké chování nastavit ve svém profilu?
    "Zítra začína PředPrasepárty." (DaMi, 5. duben 2024)

    #2
    Jestli je zajima proc, tak to nevim. Taky me to stve, ale jak ten vBulletin prosel uz nekolikrat konverzi do nove verze, tak je par veci rozbitych, treba tohle.

    Komentovat


      #3
      Tohle jsme před cca měsícem vyřešili tím, že jsme na fóru vypnuli cachování příspěvků, teď už nepřečtené příspěvky mizí okamžitě. Předtím mizely taky, ale až po cca 150 vteřinách. Řešil jsem to s vývojáři vBulletinu, kteří to moc nedoporučují, ale na zátěž serveru to nemá skoro žádný vliv a dělá to přesně co potřebujeme.
      Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
      -----------------------------------------------
      Líbí se mi Retropolis

      Komentovat

      Zpracovávám...
      X