Oznámení

Sbalit
Aktuálně žádná oznámení.

Svetlík - reakce na AKF

Sbalit
X
 
  • Filtr
  • Čas
  • Zobrazit
Vymazat vše
new posts

    Svetlík - reakce na AKF

    Jak si muze "Proberuv tym" neco takoveho o me dovolit napsat vzdyt ten kdo me zda tomu absolutne proboha nemuze uverit.
    Takže, za prvé.. Proberův tým je jenom Prober... Nicméně, se ti za nic nemstím, jen připravuji článek ohledně těch prázdných balíků na dobírku posílaných z různých adres. To že u nich figuruješ jako příjemce peněz je právě ta zajímavost, kterou by měl ten článek vyřešit. Nemusíš se bát, před zveřejněním ti bude celé znění zasláno aby jsi se k tomu mohl případně vyjádřit. A co jsem si to dovolil napsat? Že prosím lidi se stejnými zkušenostmi o kontakt? Si děláš prdel, ne?

    Mimo jine mi zde bylo i zkomoleno moje jmeno!
    Za to se omlouvám...

    Za co se mi Probere mstis a chces me verejne zdiskreditovat pred umirajici Amiga komunitou? Za to, ze jsem recenzi na moji BPPC kartu s pravou (nepretaktovanou) 603/275Mhz nenapsal na tvem webu?
    Nic ještě nebylo napsáno, a už mluvíš o pomstě. Jsi trochu paranoidní. To jaké máš jméno v komunitě, za to si můžeš tak trochu sám. Dále, o žádné recenzi nevím a ani si nepamatuju, že bychom se na něčem takovém domlouvali. A popravdě ani nevím že nějaká taková existuje.

    A popravdě, pokud bych se měl mstít každému amigistovi který nenapíše článek pro portál, tak by ze mě musely být pškná svině. A asi bych ty balíky rozesílal teď já )

    Tezko jsem to mohl provest kdyz jsi mi podle slov Chaina smazal pristup.
    Tvůj účet zablokován nebyl. Jen co půl roku probíhá promazávání neaktivních účtů, z kterých nebyl přístup na portál za posledních 6 měsíců. Je možné, že jsi mezi nimi byl i ty. Avšak nic ti nebrání aby sis udělal nový účet.

    Probere slusny lidi se chovaji uplne jinak! Pozaduji od tebe zde verejnou omluvu. Nedivim se ani Oflferovi, ze se s tebou rozesel ve tvorbe webu.
    Nevím za co. Nic jsem ještě nenapsal. Jen sbírám informace, a za to se ti omlouvat nebudu, není proč. S Offlerem jsi trochu mimo, rozešli jsme se kvůli odlišnému pohledu na portál. Už se to několikrát po rozchodu rozebíralo na netu. Můžu ti to rozepsat.

    Pravdou je to, ze mi stale nekolik lidi mimo jine i z Proberova webu dluzi nemale castky a jiz podnikam nektere kroky vedouci ke zdarnemu reseni (snad).
    Třeba Fiňka, že? )) A pokud jsou ty kroky rozesílání prázdných balíků, to je potom prasárna. Ale neříkám, že v tom jedeš vědomě. Budeš mít prostor se k tomu vyjádřit. A kdo komu něco dluží, nemá snad nic společného s tím, kde jsou ti lidi registrováni. Nebo si myslíš, že nesu plnou odpovědnost za všechny zde registrované?

    PS. Pouzivam svuj jediny email a kdo me zna ma na me i mobil. Rad bych take vysvetleni druheho pisatele zde (nebo take je autorem Prober)?
    Ano Svetliku, je to konspirace.... Jedu po tobě jako po Kájinkovi.

    Zadny hw neprodavam a uz vubec ne pres AKF web. Byl bych rad, aby se zde verejne ozvali autori zminenych inzeratu.
    A taky bych se nedivil, kdyby se vážně ozvali. Jenže to nebude mít moc velkou váhu, protože jestli jsou ty e-maily fiktivní, a je za nimi jedna osoba.... tak jak to asi dopadne?????

    ************************************************** ******

    P.S.: Nicméně, když už jsi se ozval... Jak vypadá ten plech do Elbox toweru od Offlera? Už jsi ho sehnal? Nebo ho taky někdo tajemný odšrouboval tehdy z toho kamionu z Německa?
    Pegasos II (1266MHz), 2048MB RAM, Radeon 9250 (256MB), HDD 200GB, USB 2.0, ZIP250 USB, USB floppy, SB Live!, HP LaserJet 1100, AmigaOS 4.1 Final Edition

    #2
    No. Jsem zvedav, jak tohle dopadne... :twisted:
    A1200 1GB CF + Apollo 1230 Mk2, WHDLoad registered

    Komentovat


      #3
      Snad v prospěch kupujících... aby už nechodily balíky s katalogy.
      Pegasos II (1266MHz), 2048MB RAM, Radeon 9250 (256MB), HDD 200GB, USB 2.0, ZIP250 USB, USB floppy, SB Live!, HP LaserJet 1100, AmigaOS 4.1 Final Edition

      Komentovat


        #4
        Potrefená husa? nebo jak je to pořekadlo..
        Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

        Komentovat


          #5
          Zdar,

          taky jsem mel dost velke problemy s clovekem, co mel email honza.malek@centrum.cz nebo amigappc@centrum.cz. Stejny clovek. Poslal mi Retinu Z2 misto Z3, coz je velky rozdil. Kdo to presne byl nakonec nevim, balik mi prisel od cloveka, kteremu rikate Sveta a tomu jsem poslal take penize. Nejdrive jsem se na to chtel vykaslat, ale shodou zajimavych nahod jsem si za Svetou dojel, prekvapene koukal, asi dve hodiny zapiral a vymyslel ruzne neuveritelne pribehy, ze Malek jeho kamos, kamos jeho kamose, znami kamose jeho kamose.... bylo to komicke, nejak jsme to urovnali, ale v podstate jsem nezjistil, o co slo a jestli je Sveta sam Honza Malek, nedalo se v tom vyznat. Nebyl jsem daleko od rany pesti.

          Jestli to nekoho zajima, ozvete se mi, takhle nastvanej jsem dloho nebyl, ani to, ze jsem to vyresil nebyla satisfakce. Ten pribeh je o dost delsi a mam celke zajimave emaily a postrehy z nich.

          Doda

          Komentovat


            #6
            honza malek podle mych informaci existuje, ale odstehoval se z Litomeric a zanechal tam po sobe dluhy a nefunkcni hw
            Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

            Komentovat


              #7
              Autorem citovaného textu je Chain
              honza malek podle mych informaci existuje, ale odstehoval se z Litomeric a zanechal tam po sobe dluhy a nefunkcni hw
              Jo, to je mozne, kazdopadne Malek me ten HW posilal pres Svetu, nevim proc (i kdyz mozna tusim), od ktereho mi to take prislo a kteremu jsem zaplatil dobirku. Nakonec se k tomu nejak nechtel znat, ze nic neprodava a uz vubec ne pres bazar na AKF. On v tom byl jeste jeden clovek, ktery mi taky prodaval HW, kupodivu taky pres Svetu... ta nahoda. V podstate to pro me dopadlo dobre, musel jsem tam jet osobne a nastvanej jsem jeste dneska. Taky nevim, jestli ty lidi byli 3, nebo 2, nebo jen sam Sveta, kterej si je vymyslel, a kterej, kdyz jsem tam byl osobne, ukrutne mlzil, lhal, vymejslel neuveritelne pribehy, porad menil to, kdo to vlastne je, ze on sam rozhodne o nicem nevi, ze mu spousta lidi dluzi penize, ze s nima zatoci, to budou koukat..... Nebyl schopen zatelefonovat ani jednomu z nich a prubezne mi vyhrozoval ochrankou, policii, zalobou (armadou, jadernym utokem...). Bylo to cely trapny a jak to vlastne je jsem z tech kecu nedokazal proste rozlustit.

              Z meho pohledu me Sveta chtel okrast a tak to beru, protoze mi to nechtel, nebo neumel, nijak vysvetlit.

              Doda

              Komentovat


                #8
                Hm, to se nám to ale pěkně vybarvuje. Takže je to prostě gauner...
                "Venku leje. Naimpregnuju si hlavu pivem." (Červ, 2023)

                Komentovat


                  #9
                  Autorem citovaného textu je Predseda
                  Hm, to se nám to ale pěkně vybarvuje. Takže je to prostě gauner...
                  ze ty mu zavidis jeho sbirku
                  Podivej se co vsechno pro ni musi udelat...
                  Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

                  Komentovat


                    #10
                    Podle mých informací se Jan Fiňka taky odstěhoval z Litoměřic a taky tam nechal dluhy...
                    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
                    -----------------------------------------------
                    Líbí se mi Retropolis

                    Komentovat


                      #11
                      Fiňka měl být z Ostravy, ne?
                      Pegasos II (1266MHz), 2048MB RAM, Radeon 9250 (256MB), HDD 200GB, USB 2.0, ZIP250 USB, USB floppy, SB Live!, HP LaserJet 1100, AmigaOS 4.1 Final Edition

                      Komentovat


                        #12
                        Fiňka je sice z Litoměřic nebo z okolí, ale nedávno se odstěhoval do Ostravy. Ostravská adresa, kterou uvedl na balíku jako odesílací, je platná.
                        Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
                        -----------------------------------------------
                        Líbí se mi Retropolis

                        Komentovat


                          #13
                          Je Svetlík paranoidní?

                          Tak včera se stala zajímavá věc... Nejdříve mě kontaktoval údajně Světa z e-mailu alex20@volny.cz v kterém psal:

                          Nazdar Probere,

                          To jsem ja "Sveta" a na AKF jsem uverejnil muj "prispevek" kde se mimo jineho taky doctes proc nepisu ze sveho emailu. Tento email je cloveka, kteremu jeste stale plne duveruji.

                          Mas moje svoleni v pripade zajmu tento "prispevek" zverejnit na svem webu. Bohuzel tam diky tobe jiz nemam delsi dobu pristup a jiz ani nemam zajem chodit na tvuj web.

                          Driv nez priste neco napises bylo by dobre kontaktovat me, protoze jsi mi tim zkomplikoval sanci na alespon castecne doplaceni - vymahani jednoho dluhu, ktery u me ma prave clovek co Danovi M. poslal tu krabici s casopisama a penize pak smeroval na me s tim, ze to jsou z casti penize urcene ke splatce jeho dluhu, ktery u me stale ma.

                          Abych rekl pravdu uz nevim proste komu mam verit a co si o tom vsem mam myslet.

                          Sveta
                          Nicméně trochu později se objevil na AKF další vzkaz od Svetlika:

                          Promiň Luky, že píšu sem do bazaru, ale tady to Prober a jistě nejenom on začal.

                          Několik lidí v ČR mi za můj hw dodnes dluží nemalé částky a zřejmě tito lidé se také snaží tyto dluhy "zamaskovat" tím, že mě nejenom zde budou napadat a pomlouvat, ale taky mi nejdříve smazali veškeré kontakty v emailu a pak dokonce zamezili přístup do něj a další věci. (výhružné sms, rozkazovací emaily typu "buď mi to prodáš nebo uvidíš", je toho víc) Někteří zašli až tak daleko, že podle dostupných informací prodávají svůj hw a při prodeji se vydávají za mé veliké známé. Vím o případu kdy peníze získané tímto prodejem byli směřovány přímo mě s odůvodněním, že to je splácení dluhů, které u mě způsobili. Důrazně před těmito lidmi varuji! Pravdou ovšem je také to, že několika lidem z ČR jsem v domnění jejich rychlého splacení dluhu přes sebe zajištoval prodej jejich hw a ne vždy byl tento hw plně funkční. Tímto mi ovšem vědomně taky poškodili moje jméno v Amiga oblasti. Nevím už proto komu lze ještě důveřovat a tak končím s jakoukoliv podporou Amigistů v ČR. Byl jsem bohužel až příliš důvěřivý. Musím taky ještě napsat, že někteří dlužníci měli snahu zaplatit, ale neměli peníze tak se to řešilo výměnou za něco jiného co mělo tu hodnotu a bylo pro mě taky užitečné. Kdo mě skutečně zná tak ví, že ve většině prodejů mého osobního hw jsem pokud to okolnosti dovololi preferoval osobní převzetí! Díky Sveta
                          Trochu moc mi to připomíná paranoju, ale rozhodně bych byl rád kdyby se Svetlik registroval na portálu a celou věc normálně vysvětlil (což jsem mu taky odepsal).

                          Bohužel, takové chování, kdy jeden obviňuje druhé a bije se do prsou jak je morálně čistý a za všechno můžou ostatní, jsem tady nedávno už zažil s Amikitem.
                          Pegasos II (1266MHz), 2048MB RAM, Radeon 9250 (256MB), HDD 200GB, USB 2.0, ZIP250 USB, USB floppy, SB Live!, HP LaserJet 1100, AmigaOS 4.1 Final Edition

                          Komentovat


                            #14
                            tito lidé se také snaží tyto dluhy "zamaskovat" tím, že mě nejenom zde budou napadat a pomlouvat, ale taky mi nejdříve smazali veškeré kontakty v emailu a pak dokonce zamezili přístup do něj a další věci. (výhružné sms, rozkazovací emaily typu "buď mi to prodáš nebo uvidíš", je toho víc)
                            Tak to neni paranoia, tomu se rika normalne cesky demence.
                            Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

                            Komentovat


                              #15
                              No to mě podrž! Od Pavla Světlíka jsem pár věcí kupoval: A1200 Board, Blizze, FPU, a v pohodě. Dokonce mi sám navrhl, že mi ty věci napřed pošle, a až je odzkouším, takl mu teprve zaplatím - tak se i stalo...

                              Ne, nejsme kamoši, byly mezi náma jen tyto obchody, ale byly ok.

                              Komentovat

                              Zpracovávám...
                              X