Oznámení

Sbalit
Aktuálně žádná oznámení.

Kalendář akcí

Sbalit
X
 
  • Filtr
  • Čas
  • Zobrazit
Vymazat vše
new posts

    Kalendář akcí

    Možná jste si někteří všimli, že vBulletin má nahoře položku Kalendář. Do kalendáře se dá přidat položka pouze založením nového vlákna a jeho označení jako události. Takto vystavit "kalendářové" vlákno může kdokoli z registrovaných uživatelů, viz přiložený obrázek. Možná by nebylo od věci, aby případní organizátoři akcí takto činili, bude pak zřejmé, co se kdy zajímavého děje. Tohle by mohl udělat třeba jack-3d (akf párty), fery (bytefest) a krtek (prase). Vlastně to nemusí být jenom organizátoři. Pokud zjistíte, že se něco zajímavého děje, založte "kalendářové" vlákno, dole se pak nabídne nově informace o začátku, konci a místě konání akce.

    Bohužel z existujícího běžného vlákna se již dodatečně "kalendářové" vlákno vytvořit nedá. Jde to řešit složitě, že se založí nové vlákno, které bude kalendářové a moderátoři tato dvě vlákna sloučí, běžně registrovaný uživatel to neprovede.

    Pokud byste v novém vláknu chtěli mít navíc i anketu, bohužel to nejde kombinovat. Buď bude vlákno kalendářové, nebo anketní. Obojí zároveň nelze.

    Na homepage fóra jsem přidal modul Blížící se události (viditelný pro všechny registrované uživatele). Modul je pod modulem Nové příspěvky, kde se pak události dají souhrnně sledovat.
    Klikni pro plné zobrazení obrázku  Jméno: Kalendář.png Počet zobrazení: 0 Velikost: 46,3 KB ID: 156702
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    -----------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

    #2
    Super nápad, takového něco už si dlouho přeji a zatím jsem nebyl schopný udělat.
    ♦ Amiga 1200 + Blizzard 1230 IV 50MHz, FPU, 64MB RAM + HDD 8GB CF ♦ Pegasos2 600MHz + AmigaOS 4.1 ♦ Amiga 600 ♦ Amiga CDTV ♦ Amiga CD32 ♦

    Komentovat

    Zpracovávám...
    X