Oznámení

Sbalit
Aktuálně žádná oznámení.

GNU Make 4.4 opouští staré platformy jako AmigaOS nebo OS/2

Sbalit
X
 
  • Filtr
  • Čas
  • Zobrazit
Vymazat vše
new posts

    GNU Make 4.4 opouští staré platformy jako AmigaOS nebo OS/2

    Po dvou a půl letech vývojáři uvolnili novou verzi nástroje GNU Make, označenou jako 4.4. Tato verze označuje platformy OS/2 (EMX), AmigaOS, Xenix a…

    #2
    Cajk, vůbec nevím co to je
    "Venku leje. Naimpregnuju si hlavu pivem." (Červ, 2023)

    Komentovat


      #3
      Make je skvělá, nepostradatelné věc, pro vývoj nutnost - o tom žádná.

      Zeptám se ale laicky - mají na mysli AmigaOS 3.2.1? Přijde mi, že ten zrovna není tak úplně mrtvej ne? Nebo 4.1 - ten neznám, myslím je jen pro PPC, ale taky mi nepřijde mrtvej. Hyperion to přece pořád vyvíjí.

      Na druhou stranu - vadí to něčemu? Vždycky se dá použít starší verze, hádám ta nová verze zase tolik úžasných novinek nepřinese (stejně se dokola používá jen pár vlastností) a minimálně na ty klasické Amigy se stejně většinou používá cross-compiling ne?

      Rád se ale nechám poučit.

      BTW - Já nejsem rozhodně dobrej programátor a s C a C++ sem spíš takovej dinosaurus, ale makefile byl dycky základ… Když vidím jak někdo kompiluje tlačítkem F5 nebo když kolegové používají různé package.json a podobná udělátka jako NOVINKU (Mám na stole knihu Borland C++, roku 1990 a už tam je make samozřejmost) pro automatizaci buildů Javascriptu, tak jen taktně mlčím.

      --Petr
      Naposledy upravil 8bitsten; 02.11.2022, 22:04:04.

      Komentovat


        #4
        Podle diskuze na amigans.net by se snad mohlo nalézt několik schopných programátorů, kteří by s aktualizací make vypomohli.

        Komentovat

        Zpracovávám...
        X