Oznámení

Sbalit
Aktuálně žádná oznámení.

Možnost vyhrát 20 minutový živý videohovor s David John Pleasance

Sbalit
X
 
  • Filtr
  • Čas
  • Zobrazit
Vymazat vše
new posts

    Možnost vyhrát 20 minutový živý videohovor s David John Pleasance

    Hello C=/Amiga fans wherever you live. I have some very exciting news to tell you.
    I will shortly be launching a “Kickstarter” to raise funds for the biggest C=/Amiga community project EVER – THIS IS VERY EXCITING AND SOMETHING YOU REALLY NEED TO KNOW..
    To enable me to send you all the details I really need you to send me your email address.
    I promise I will not sell or distribute this information and will only use it to communicate with you about Commodore and Amiga projects.
    I am also pleased to announce that those of you who do send me your email address – your names will go into a draw and 5 lucky people will win a 20 minute live video call with me which will be recorded and posted on to YOUTUBE . The recording will be done by Dan Wood – from The Retro Hour Podcast who is an excellent presenter. I will answer any and all your questions on the call.
    Please send me your email address to: davidpcompetition@gmail.com
    Thank you
    David John Pleasance

    #2
    David John Pleasance - to je už kniha, jezdí na Amiga akce po celém světě. Ale pořád mi to příjde, že z Amigy chce jen vytřískat další peníze.
    Amiga 1200, Blizzard 1230 / 50MHz, 32MB Fast RAM, CF 8GB, OS 3.2

    Komentovat


      #3
      Tak on toho má jako člověk ze zákulisí Commodore toho taky co říct, zase bych to neviděl tak, že nemá na chleba. A ty jsi nějakou tu jeho knihu četl a víš vůbec o čem to je? Ten s ním rozhovor může být docela fajn.
      Amiga 1200, Micronik Mini-Tower, PiStorm32 Lite, FastATA 1200 MK-IV, Lyra 2, Indivision AGA MK3, ZIP 250MB, HP LaserJet 1100, interní HD mechanika (EXA), LinkSys EC10T​

      Komentovat

      Zpracovávám...
      X