Oznámení

Sbalit
Aktuálně žádná oznámení.

Hry, dema a programy na Amigu 500

Sbalit
X
 
  • Filtr
  • Čas
  • Zobrazit
Vymazat vše
new posts

    Hry, dema a programy na Amigu 500

    Už několik měsíců ve zbytcích volného času po nocích pracuju na archivu her, dem a programů, které fungují na OCS Amigách 500. K dnešku mám zaarchivováno, nahráno na jiné diskety a v A500 zpětně vyzkoušeno již 740 disket. Používám DrawBridge. Existuje mnoho různých archivů, ten můj se ale bude věnovat pouze těmto malým původním Amigám, navíc zcela výhradně chci zachovat image disket, a to jak nahraných funkčních verzí tak originálek. Pro tento účel navštívím i Červa, abych sbírku imagů disket rozšířil i o ty tituly které sám v originále nemám. Hardisková data mě nezajímají, tady jde ryze o data na disketách a naši schopnost data na diskety znovu dostat. Procházení mého fyzického archivu z warez časů, TOSECu a práce na disketách je však časově náročná a jeden z toho po nocích blbe. Proto hledám parťáka, který jednou či dvakrát do týdne dorazí ke mě domů u Unhoště ve Středních Čechách pomoci mi s tímto vcelku unikátním projektem. Výsledný archiv bude bezpečně vystaven na netu ke stažení bez poplatku či reklam, a už si o jeho funkcionalitě povídám s kamarádem který nám web udělá. Hledám zde stručně řečeno amigistu, který miluje pětistovky jako já sám, a který pomůže archivu na světlo světa, protože i jemu samotnému to zajistí hry na celý důchod, až diskety zemřou a my s úsměvem jen použijeme gotek s ručně probraným a otestovaným archivem právě na A500, který jsme v pravou chvíli udělali. Když ne teď tak kdy? A když ne my tak kdo? Platí na 100% i v tomto případě Snad je v dosahu někdo koho ty měsíce a možná i roky práce neodradí a přidá se k nám. Zájemce nechť se prosím ozve soukromou zprávou, díky moc.

    #2
    Naše komunita je vcelku hodně malá a ještě to omezit jen na lidi co budou ochotni jezdit k tobě domů do Unhoště ve Středních Čechách, bude celkem oříšek.
    Amiga 1200, Micronik Mini-Tower, PiStorm32 Lite, FastATA 1200 MK-IV, Lyra 2, Indivision AGA MK3, ZIP 250MB, HP LaserJet 1100, interní HD mechanika (EXA), LinkSys EC10T​

    Komentovat


      #3
      Není nás mnoho, ale kdo se nezeptá, nic neví

      Komentovat


        #4
        Je z toho už nějaký výsledek, nějaký archiv?
        Amiga 1200, Blizzard 1230 / 50MHz, 32MB Fast RAM, CF 8GB, OS 3.2

        Komentovat


          #5
          Ano je, archiv stále roste a mohutní, je to běh na dlouhý čas. Bude se zvětšovat jistojistě ještě pár následujících let. Zatím není online, práce na webu jsem dal prozatím k ledu, pořád nemám promyšlenou celou strukturu. Nicméně na archivu samotném dělám skoro každý den.

          Komentovat

          Zpracovávám...
          X