Oznámení

Sbalit
Aktuálně žádná oznámení.

Kolik lidi jede z Amigy?

Sbalit
X
 
  • Filtr
  • Čas
  • Zobrazit
Vymazat vše
new posts

    #31
    H2O: A u UPC jsem byl pripojenej 9 mesicu zpatky. Bylo to 1Mb za 500Kc. Ted sem u Keli - 1,39Mb za 400Kc. Nedavno me to zvedli na tuhle rchlost ze 480Kb.
    AMCA PPC 603e+270MHz,68060/50MHz,192MB Ram,Grex,4xeide,cdrw,zip250,voodoo3..

    Komentovat


      #32
      Ha teď jsem si vzpomněl že jsem kdysi z mojí A1200 běhal přez telefon. Ještě mam někde modem US Robotics 28,8 kbs či co to blo na sériovej port. A myslim že běhá dodnes.
      Jenže nedavno jsem zkoušel na net lézt přez Amikita z PC a Amigácký prohlížeče.... Fakt jak z jinýho světa. Na to že chybí pár drobností... ale ty jsou dneska všude !
      Na stole EUAE a WinUAE, exA1200 se slušnou výbavou, exA2000 HD 20MB a exA500 2x, aktuální jabka sem snad ani vypisovat nebudu

      Komentovat


        #33
        Hmm, taky mi doma jeste lezi modem Well za 3100. Jak se pres nej krasne jelo. Stahovani trvalo dlouho(telefon, ze), ale jel spolehlive a bez kiksu. Dnes sem byl u kamose a modem se zavesil za den minimalne 10x!!! Pry mely nejake vypadky...Nevim proc, ale u spolecnosti ¨keli¨jsou ty vypadky obden!
        AMCA PPC 603e+270MHz,68060/50MHz,192MB Ram,Grex,4xeide,cdrw,zip250,voodoo3..

        Komentovat


          #34
          Na PC mi umrela zakladni deska a ja se rozhodl zkusit na Amize internetovy prohlizec. Zasadni problem je, ze jedu v PALu 640x256 ve 256 barvach. Sosl jsem AWeb 3.2 a je totalne nepouzitelny, ani google nenacetl korektne a na vetsine strankach hazel chyby. Radeji jsem sahl po poslednim Ibrowse 2.4 a kupodivu funguje. Tuto zpravu pisi v nem. Ale IMHO bez graficke karty je internet na Amize temer nepouzitelny.
          I love Amiga

          Komentovat


            #35
            Tak já už taky hlásim že jsem připojenej z Amigou, ale jenom na jabber. Připojení přes UPC kabelovku, kabelovej modem / router, 4Mbit, 550,- Kč/měs.
            "Venku leje. Naimpregnuju si hlavu pivem." (Červ, 2023)

            Komentovat


              #36
              Jedu z A1200 s wifinou. (O2 adsl a wifi AP) Používám YAM2.5 , Jabber wocky a iBrowse. Grafika CV64/3D. Normálně ale jedu z notesu.
              www.oldcomp.cz
              party.oldcomp.cz

              Komentovat


                #37
                Tle jabberwocky.
                Přiložené soubory
                "Venku leje. Naimpregnuju si hlavu pivem." (Červ, 2023)

                Komentovat


                  #38
                  Autorem citovaného textu je Chain Přejít na původní příspěvek
                  HTML majly sou ale EVIL
                  No ja pouzivam YAM a mam tam doinstalovanej nejakej script, kdyz otevru pixli mail v tom HTML tak to samo rozpozna a vyhodi wokno jestli to chci otevrit v prohlizeci (IB, Aweb, Voyager, ..)... funguje k moji plne spokojenosti. Bohuzel si nepamatuju presnej nazev (daval jsem to tam nekdy pred x lety) ale je to nejakej arexovej script.

                  Jinak k puvodnimu tematu, Amigu mam samozrejme pripojenou k netu a pouzivam ji na vsechno vcetne browseni. Mam PCI ethernet kartu v Mediatoru, a ADSL router pro 4 pocitace. Mam tam sice zapojenou jeste jednu Amigu s PCMCIA sitovkou ale tu nepouzivam, mam ji jenom jako zalohu abych nemusel pripojovat PC kdyby hlavni masina byla mimo (coz se jeste nastesti nestalo).
                  Lepsi pocitac nez je Amiga doted nikdo nevyrobil...

                  Komentovat

                  Zpracovávám...
                  X