Oznámení

Sbalit
Aktuálně žádná oznámení.

True

Sbalit
X
 
  • Filtr
  • Čas
  • Zobrazit
Vymazat vše
new posts

    #46
    Good
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

    Komentovat


      #47
      ma Amiga 500+

      Pridavam slibene fotky samotne A500+ (bez Alfapoweru a druhe disketovky).

      P.S. Ve vetsim rozliseni (velikost cca 2MB) a vetsim poctu (cca 20 snimku) muzu dodat pro zamyslenou databazi modelu, kterou prirpavuje Prober.
      Přiložené soubory
      Amiga 500+, 2 MB CHIP RAM, Alfapower (8MB FAST RAM), externi floppy Chinon. Amiga 1200, ACA 1230/56

      Komentovat


        #48
        To bude fajn.
        Pegasos II (1266MHz), 2048MB RAM, Radeon 9250 (256MB), HDD 200GB, USB 2.0, ZIP250 USB, USB floppy, SB Live!, HP LaserJet 1100, AmigaOS 4.1 Final Edition

        Komentovat


          #49
          pěkná, pěkná,
          pařba a flink chtěj celýho člověka...

          Komentovat


            #50
            Ta je fakt jak nova! Moc hezkej kousek..
            AMCA PPC 603e+270MHz,68060/50MHz,192MB Ram,Grex,4xeide,cdrw,zip250,voodoo3..

            Komentovat


              #51
              Jak jsem psal, mam A500+ s Alfapowerem (fotky stale dluzim), kde mam CFku, takze taham system z CFky a muzu parit WHDLoad. Tady https://www.amigaportal.cz/node/963 lze nalezt me pocatecni trapeni s Alfapowerem, resp. s nahranim her na CFku. Po te co jsem si koupil ctecku, bylo vsechno v pohode, CFku (kterou jsem mel rozdelenou na 3 partisny: System, Work a WHDLoad) jsem vzdycky naladoval po emulatorem pomoci ctecky a pak znovu vlozil do redukce a vse bylo bez problemu...az do nedavna. Po delsi dobe jsem zapnul doma, tj. v Havirove Amigu a jako jiz po nekolikate jsem vyndal CFku, vlozil do ctecky v PC, nahral nove WHD hry a vlozil zpatky do redukce v Alfiku. Jenze tentokrat najel system a kdyz jsem chtel premistit nove nahranou WHDLoad hru z jednoho supliku do jineho, kousl se harddisk, resp. CFka, takze Amiga sahala na CFku hodiny a hodiny... Asi po 3 a pul hodinach zhruba ve 2 v noci mi dosla trpelivost a Amigu jsem vypnul. Po te co jsem ji zapnul se zdalo vse v poradku, system najel, ovsem zacaly problemy s chec sum errory, kterych jsem se od te doby nezbavil ani po naslednem preformatovani partisny, s nazvem WHDLoad. Dalsi 2 partisny (System a Work) nejevily zadne problemy. Od te doby ale kdykoliv jsem po preformatovani one chybne partisny WHDLoad, ktera errory hlasila, vlozil CFku do ctecky a pak nazpet do redukce, objevily se check sum errory. Ty se zacaly objevovat najednou uz i na partisne Work, jedina dosud nepostizena partisna byla System.

              Nuze vzal jsem Alfapower k DaMimu a ten mi po usilovne praci preformatoval celou CFku, vytvoril partisny, nainstaloval znovu system a ten nasledne vyladil. Po te co naladoval v emulatoru pomoci sve usb ctecky na partisnu WHD Load znovu z PC hry a vlozil CFku napzet do Alfapoweu, nahlasila Amiga check sum error......... (tady na tomhle miste se divim ze se DaMi z toho neprevratil )

              Takze znova, tentokrat DaMi testoval dele a zjistil, ze napajeci kabel je jakysi vadny, nebot kdyz s nim zakvedlal, Alfik se sam vypinal. Vymenil tedy onen napajeci kabel. Rekli jsme si, ze uz napriste nebudem resit presun dat pres ctecku, ale pres seriovy laplink, protoze nikdo z nas si neni jisty jestli ony nase ctecky - ac funguji bezchybne na A1200 - funguji take bezchybne na Alfapoweru, kde je octagon radic. DaMi dale zjistil, ze octagon radic vidi pouze neco malo pres 800MB z me 4GB CFky. Na webu ale nasel novou softwarovou ROMku pro octagon a zavedl ji do RDB, takze nyni nema Alfapower problem ani s moji 4GB CFkou. Nainstaloval znovu (po kolikate uz-potreti? ) OS 2.1 a vyladil ho, veci z PC byly prenaseny pomoci serioveho kablu - zadny check sum error. Do OS nahral nektere utility jako je Amiga Explorer (pro propojeni Amigy s PC) a ADF Blitzer, ci moznost pouzivat prikaz "block" pro rozdelovani souboru a nasledne jejich spojovani pro pripadny prenos pomoci diskety a dale mi poradil jak pomoci degraderu z ECS A500+ udelat OCS Amigu.

              Timto chci vyjadrit velky dik DaMimu
              Naposledy upravil True; 16.01.2009, 19:30:54.
              Amiga 500+, 2 MB CHIP RAM, Alfapower (8MB FAST RAM), externi floppy Chinon. Amiga 1200, ACA 1230/56

              Komentovat


                #52
                Teď už jenom aby to fungovalo i u tebe v Havířově . Xtá reinstalace systému byla v pohodě, zazálohoval jsem nejdřív jeden finální systém do lzx a pak už jen rozbaloval. Asi 4krát . Ohledně softwarové romky (OktaPussy) budu reagovat ve vkláknu k AlfaPoweru, ať v tom pro vyhledávání není takový bordel...
                Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
                -----------------------------------------------
                Líbí se mi Retropolis

                Komentovat

                Zpracovávám...
                X