Oznámení

Sbalit
Aktuálně žádná oznámení.

Úprava zdroje ATX pro CD32

Sbalit
X
 
  • Filtr
  • Čas
  • Zobrazit
Vymazat vše
new posts

    #61
    Tento obrazek
    Přiložené soubory
    A1200 Tower + A600 Desktop + 2x A500 Desktop + CDTV + CD32 + Konzole

    Komentovat


      #62
      A zřejmě není životně důležité ani pro A1200, jelikož jak sem psal jinde, napájím dvě mašiny přímo do desky přes FDD Molex a -12V jim nechybí...

      Komentovat


        #63
        No a máš to vyřešené,tím vobrázkem ! Vždyt tady není nad čím tzv.laborovat ! Laicky: Když vezmu PéCé-Zdroj,nechám jeden červenej +5volt,jeden žlutej +12volt,jeden,nebo dva černé GND-zem,no a zelenej pro nastartování zdroje. A všechny ostatní nadrzovku ucvaknu.Jo,také není na závadu ponechat kábličky pro napětí ze zásuvky 220 Volt,Haha ! Tady předpokládám,že toto musí zmáknout jakejkoliv Analfabet a už dál není třeba cokoliv debatit !!!

        Komentovat


          #64
          Jasne. Ale ja chtel zdroj "startovat" vypinacem a ne tlacitkem. A kdyz jsem ten zelenej dal natvrdo a zapojil ho do site,tak si ani neskytl. Chyba byla v tom ustipnutem hnedem kabliku,co je "prisranej" k +3,3V. To zdroj nenajel ani se zatezi.

          Uz mam vse OK,ale nemuzu vyresit ten vetracek. Je o 0.5cm vyssi, nez je zdravo. Opravdu tam nemuzu dat misto nej treba 2 MegaOhmovej resistor?
          Zdroj preci nebude tak zatizenej, jako pri PC, ne?
          Jeste jsem myslel tam dat tenkej vetracek z Pentia I. Ale ten ma 6000otacek a bzuci. Leda mu dat predradnej odpor a pribrzdit ho tim..
          A1200 Tower + A600 Desktop + 2x A500 Desktop + CDTV + CD32 + Konzole

          Komentovat


            #65
            Takže jsem teď předělával zdroj mikroATX 200W (FSP200-50SNV (PF)) a skutečně jak již tady řešil Prudus, je zde přidaný obvod, který ve spolupráci s PW Good ověřuje zátěž na +3,3V (hnědý drátek). Nestačí tedy jen vyvést PS ON na GND, ale musí se uzavřít i okruh +3,3V, tedy hnědý z +3,3V na +3,3V. Jako zátěž ovšem stačí již zmíněný PS ON na GND. Tím pádem je situace kolem předělávky mikrozdrojů již jasná.
            Naposledy upravil Marien; 01.02.2011, 19:00:24.
            Sběratel Amiga pecek. WHDLoad and MUI registered user. Advanced bastler.

            Komentovat

            Zpracovávám...
            X