Oznámení

Sbalit
Aktuálně žádná oznámení.

CF karta není vidět ve Workbenchi

Sbalit
X
 
  • Filtr
  • Čas
  • Zobrazit
Vymazat vše
new posts

    #16
    Autorem citovaného textu je IDEfix Přejít na původní příspěvek
    Mám tu samou, ale eště má navic tlačítko COPY, heč...
    Ty mas urcite tuhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53229
    Amiga 500+, 2 MB CHIP RAM, Alfapower (8MB FAST RAM), externi floppy Chinon. Amiga 1200, ACA 1230/56

    Komentovat


      #17
      Jj...

      Komentovat


        #18
        Chtel bych poreferovat o dalsim vyvoji zprovoznovani me Amigy 500+ na CFkartu pres Alfapower:

        Chain me upozornil, ze napajeni karty, pripojene k PC pres EIDE musi byt na samostatnem kabelu, nesmi byt na na tom samem napajecim kabelu jeste napr. CD-ROM (coz byl muj pripad), jinak to nechodi ani v Amiz a neni duvod aby to fungovalo pri zapojeni na PC (kde byl emulovan Amiga OS). To, jestli by to skutecne zacalo fungovat po te, co bych CF-redukci pripojil na PC k EIDE, ovsem redukce by byla dle Chainovy rady samostatne napajena, jsem dale nezkoumal, protoze s DaMim jsme meli u nej onu CFku pripojenou na PC pres externi ctecku dat. U DaMiho jsme ruznym zkousenim zjistili, ze Alfapower (resp. dany ovladac) nedokaze adresovat vice nez 2GB (ma CFka Sandisc ma 4GB). Proto jsme upravili partisny tak, aby byla CFka vyuzivana do velikosti 2GB. Po naslednem prijezdu na Moravu jsem pripojil do meho PC interni ctecku dat http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53229 . Pres WinUAE jsem na ni nakopiroval par zazipovanych WHD Load her a nasledne na me A500+ rozpakoval a odzkousel. Vse funguje bez problemu! S mou slecnou ktera byla se mnou na Morave o tomto prodlouzenem vikendu jsme jeden vecer prijeli k rodicum, zapojili Amigu a zahrali spolecne Lotusy 2, byla sranda Nikdy bych nerek, ze jednou v roce 2008 si sednu vecer s mym devcetem, mamkou a tatkou, spustime na Amize Lotusy a budem se skvele bavit.. parada.

        Diky vsem co mi tu poradili, i DaMimu a Chainovi. Dostal jsem se prakticky do stavu ktery jsem chtel - poklikat na WHD hru kterou chci a spustit si ji s tim, ze umim CFkou prenest na Amigu jakykoliv soubor... Ted muzu konecne rict ze jsem Amigista (i kdyz zacatecnik) . Snad tohle vlakno pomuze i jinym pripadnym vlastnikum Alfapoweru, i kdyz vetsina lidi jede na A1200 a tohle asi neresi.
        True
        Naposledy upravil True; 22.07.2008, 15:57:59.
        Amiga 500+, 2 MB CHIP RAM, Alfapower (8MB FAST RAM), externi floppy Chinon. Amiga 1200, ACA 1230/56

        Komentovat


          #19
          Jeste me napada, jestli jsi zkusil rozdelit 4GB CF na 2 oddily po 2GB. Za zkousku to stoji.
          I love Amiga

          Komentovat


            #20
            Solaris104: to jsme zkouseli taky, resp. hodne podobne (partisna 100MB OS, partisna 100MB WORK, partisna 1.8GB WHD a konecne partisna cca 2GB pro WHD) - ale nefungovalo to.
            Amiga 500+, 2 MB CHIP RAM, Alfapower (8MB FAST RAM), externi floppy Chinon. Amiga 1200, ACA 1230/56

            Komentovat

            Zpracovávám...
            X